Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge
Invented for life

Bosch i Norge

Robert Bosch AS er et 100 % Bosch eid datterselskap av Robert Bosch GmbH i Tyskland. Virksomheten i Norge startet 29. januar 1920 under navnet A/S Automagnet.

I 1962 skiftet firmaet navn til Robert Bosch AS.

3

lokasjoner i Norge

Google Maps
Kartet kan ikke vises uten ditt samtykke

Vi bruker karttjenesten Google Maps. For at et kart skal vises, må du først gi ditt samtykke. Hvis du samtykker, vil data bli overført til Google, informasjonskapsler vil bli brukt, og Googles annonsenettverk DoubleClick vil bli kontaktet. Dette kan utløse ytterligere databehandling. Det kan ikke utelukkes at opplysninger også overføres til land utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt med umiddelbar og fremtidig virkning ved å laste nettstedet på nytt.

Les mer

Tall og Fakta

Bosch i Norge

Robert Bosch AS med hovedkontor på Trollåsen i Oppegård Kommune rett ved grensen til Oslo, er et 100 % Bosch eid datterselskap av Robert Bosch GmbH i Tyskland. Virksomheten i Norge startet 29. januar 1920 under navnet A/S Automagnet. I 1962 skiftet firmaet navn til Robert Bosch AS. Vi selger produkter av høy kvalitet innenfor bilteknologi - herunder testeutstyr til verksteder - elektroverktøy for hobbyhåndverkere og profesjonelle brukere, sikkerhetsteknikk og oppvarmingssystemer for bolig og industri.

I 2022 blev virksomheten Miljfyrtårn-sertifisert.

Miljøfyrtårn

Produkter og tjenester som vekker entusiasme

I bilen, hjemme eller på jobben - Bosch-teknologi former mange områder av livet.

Våre merkevarer

Bosch konsernet omfatter mange forskjellige merkevarer som er skreddersydd for individuelle markedskrav, og som har produkter og tjenester som også er designet for å forbedre livskvaliteten. Utforsk disse merkevarene nedenfor:

  1. Bosch
  2. Bosch Car Service
  3. Rexroth
  4. Buderus
Portrett av Robert Bosch

Vår historie

I 1886 grunnla Robert Bosch “Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering” i Stuttgart. Dette var starten på dagens globale selskap. Helt fra begynnelsen av var selskapet kjennetegnet av innovativ styrke og sosial forpliktelse.

Bekk i nærheten av Bosch' lokaler i Blaichach i Tyskland.

Vi tar ansvar

For oss betyr bærekraft å sikre selskapets langsiktige suksess, samtidig som vi beskytter miljøet for fremtidige generasjoner. Vi streber etter å gjøre fornybar energi rimeligere og mobilitet enda tryggere, renere og mer økonomisk, og å utvikle miljøvennlige produkter.

Stefan Hartung

Compliance

Compliance er en integrert del av selskapets verdier. Med atferdsregler som gjelder i hele verden, streber vi etter å beskytte både medarbeidere og selskapet, i tillegg til våre kunder og partnere.

Ta kontakt med Bosch

Vi ser fram til å motta forespørselen din.

Telefon

Send oss en melding

Chat med oss!

Har du spørsmål eller forslag? Kontakt oss. Vi er tilstede fra 08.00 – 17.00 på alle hverdager.