Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge

Arbeidsområder

Oppdag et stort utvalg av jobbmuligheter – finn din plass i et av våre mange fokusområder, forretningssektorer og steder i hele verden.

Perfekt for alle: Våre fokusområder

Vi er i ferd med å bli et av verdens ledende selskaper innen Internet of things. Se hvor vi ellers jobber med å skape banebrytende innovasjoner.

Forskning

Forskning

Ved konserndivisjonen Research and Advance Engineering kan du se hvordan ideene dine har en direkte effekt på produktene. Hjelp til å finne innovative løsninger for selskaper og kunder, som samtidig gjør en forskjell med tanke på effektivitet, kvalitet og pålitelighet. I vårt interne forskningssenter i Renningen vil du for eksempel finne perfekt utstyr for å søke etter nye ideer og fremme vår innovasjonsevne.

Konstruksjon

Konstruksjon

Etterspørselen etter elektriske og elektroniske systemer (E-/E-systemer) i moderne kjøretøyer vokser stadig. Når antall systemer i nettverket i bilen fortsetter å vokse, må også den økende utvekslingen av data gjennom kjøretøyets tilkoblinger administreres på en pålitelig måte.

Hos Bosch Engineering kan du skape nye mobilitetsløsninger og bidra til drivaggregatets effektivitet og komforten i dagens kjøretøyer.

Internet of Things

Internet of Things

Internet of things byr på utallige nye muligheter og har stor påvirkning på nesten alle områder av livene våre, for eksempel mobilitet, energi, produksjon, jordbruk, helse, hjem og bygging. Derfor er nesten annenhver stilling hos Bosch en stilling innen utvikling, forbedring og videreutvikling av programvare.

Du kan bli med oss og bringe Internet of things framover, gjøre produkter smartere og etablere helt nye teknologier.

Produksjon

Produksjon

Med våre Industry 4.0-løsninger for koblet produksjon, optimaliserer vi produksjons- og logistikkprosesser. Vi utvikler løsninger slik at maskiner kan kommunisere med hverandre og dermed kunne gjøre produksjonen raskere samtidig som sikkerheten forbedres ved å samle inn, visualisere og analysere maskiner, prosesser og sensordata, kan du hjelpe oss å tilby en helt ny verden av muligheter til våre kunder.

Vår funksjonsområder for engineering, software og IT

Fra applikasjonsteknikk og produksjon til hardware, IT og software — Bli en av oss og bidra til å forvandle visjoner om fremtiden til betydningsfull teknologi som er “Invented for life”.

Virksomhetens funksjonsområder

Fra bokføring og logistikk til markedsføring og salg. Mange dører er åpne for deg. Se jobbmulighetene hos Bosch

Fire forretningssektorer, ett mål: Å skape fremtiden

Bosch er et ledende teknologi- og serviceselskap. Se hvilke områder du kan etablere nye tekniske milepæler innen.

Oppdag den nye arbeidsplassen din

Se deg rundt, og finn ut hvordan det nye nabolaget ditt ser ut selv før du begynner i den nye jobben.

Bli med i teamet – LikeABosch-skuespiller Shawn og vennene hans ønsker søkere velkommen med dette banneret.

Vårt globale jobbmarked

Ettersom Bosch er en global merkevare, kan karriereplanene dine realiseres hos oss, hvor som helst i hele verden. Finn ledige stillinger i hele verden og finn jobben som passer perfekt for deg.

Shaws sitter ved et skrivebord i et kontor.

Work #LikeABosch – Søk nå

Del på: