Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Jobbtilbud

Form fremtiden sammen med oss

Vi leter etter folk som vil gjøre ideene sine om til innovative teknologier og løsninger. Se jobbtilbudene våre og bli del av teamet.

The protection of your personal data is important to us.

Please read the Bosch Norway privacy policy.

Thank you for your trust. We are looking forward to your application.

Oppstarten din er bare noen få skritt unna

Les mer om søknadstipsene våre og rekrutteringsprosessen. Vi viser deg hva som skjer framover.

Søknadsprosessen i fire trinn
1. Finn en ledig stilling med vårt Bosch jobbsøk
2. Søk direkte på nettet.
3. Motta et svar.
4. Delta i forvalgsprosessen.
Close
Finn en jobb på nettet

1. Finn en ledig stilling med vårt Bosch jobbsøk

Vi oppdaterer ledige stillinger hver dag slik at du kan være oppdatert med den siste informasjonen. For at du skal kunne finne det som passer deg best, kan du søke etter stilling, land eller by og funksjonsområdet du vil jobbe innen.

Du kan søke direkte på vårt lokale nettsted

2. Søk direkte på nettet.

Hvis du har funnet en stiling du vil søke på, kan du nå fylle ut ditt personlige søknadsskjema på nettet. Dette tar bare noen få minutter. Derfor anbefaler vi at du har CV-en og søknaden din klar. Søknaden bør ha en maksimumsstørrelse på 10 MB.

Du vil få svar fra oss

3. Motta et svar.

Vi setter stor pris på din interesse i å jobbe hos Bosch. I løpet av få minutter vil du motta en e-post som bekrefter at vi har mottatt søknaden din.

Så vil vi gå nøye gjennom søknaden din. Avhengig av hvilken jobb du har søkt på, kan du forvente å høre fra oss i løpet av to til tre uker.

Vi gleder oss til å møte deg!

4. Delta i forvalgsprosessen.

Gratulerer! Søknaden din har overbevist oss. Nå ser vi fram til å komme i kontakt med deg og gi deg en tur av selskapet. Dette er en flott mulighet til å få svar på alle spørsmålene du har.

Vi gleder oss også til å bli bedre kjent med deg. Kanskje du kan vise oss noen prøver på jobber eller studier du har gjort og fortelle oss om hvordan du ser for deg jobben hos Bosch.

Det viktigste for oss er at du føler deg vel. Derfor vil vi ta kontakt med deg i løpet av to uker etter besøket, for å høre hvordan du likte dagen hos selskapet.

Vi gleder oss til å møte deg og ønsker deg lykke til.

Finn en jobb på nettet
1. Finn en ledig stilling med vårt Bosch jobbsøk
Du kan søke direkte på vårt lokale nettsted
2. Søk direkte på nettet.
Du vil få svar fra oss
3. Motta et svar.
Vi gleder oss til å møte deg!
4. Delta i forvalgsprosessen.

Trenger du hjelp med søknaden?

Ta kontakt med Bosch
Katja Kaiser Siebert
HR Bosch Rexroth
Telefon
E-post
 Ledige stillinger

Vårt globale jobbmarked

Ettersom Bosch er en global merkevare, kan karriereplanene dine realiseres hos oss, hvor som helst i hele verden. Finn ledige stillinger i hele verden og finn jobben som passer perfekt for deg.