Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge
Jobbtilbud

Form fremtiden sammen med oss

Vi leter etter folk som vil gjøre ideene sine om til innovative teknologier og løsninger. Se jobbtilbudene våre og bli del av teamet.

Oppstarten din er bare noen få skritt unna

Les mer om søknadstipsene våre og rekrutteringsprosessen. Vi viser deg hva som skjer framover.

Søknadsprosessen i fire trinn
Finn en jobb på nettet

1. Finn det riktige jobbtilbudet

1. Finn det riktige jobbtilbudet

For at du skal kunne holde deg oppdatert på de siste nyhetene, oppdaterer vi våre jobbtilbud regelmessig. Start din søknad ved å velge ett eller flere kriterier som din nye stilling skal oppfylle, eller bruk nøkkelord søking. Klikk på kriteriene for å velge dem (flere valg er mulig).

Neste steg:
Ditt søkeresultat vil bli vist. Klikk på de enkelte søkeresultatene for å lese mer om dem. Stillingsannonsen viser flere detaljer om selve jobben og informasjon om det aktuelle arbeidstedet. Hvis du synes jobben ser interessant ut, søker du den ledige stillingen ved å klikke på "Søk nå". Du blir da sendt videre til vårt eksterne søkesystem.

Varighet:
5-10 minutter

Finn en jobb på nettet
Du kan søke direkte på vårt lokale nettsted

2. Søk direkte online

2. Søk direkte online

Det er flere måter å sende en søknad på:

  • Du kan laste opp din CV
  • Du kan søke via din LinkedIn- eller Indeed-profil
  • Eller du kan taste dine data inn manuelt

Velg et av alternativene for å lage din personlige online søknad på noen få minutter. Du kan også legge ved et brev.

Neste steg:
Etter å ha klikket på "Fortsett" kan du legge ved flere filer til din søknad. De enkelte filene kan ikke være større enn 10 MB. Les vår databeskyttelsespolitikk. Det er kun mulig å søke etter å ha lest personvernerklæringen og våre betingelser for bruk. Avslutt din søknad ved å klikke på "Send".

Varighet:
2-10 minutter

Bemerk:
Vi setter pris på å motta søknader fra handicappede personer. I Bosch er et handicap ikke en hindring for rekruttering og karriereutvikling. Kontakt oss for mer informasjon.

Du kan søke direkte på vårt lokale nettsted
Du vil få svar fra oss

3. Når vil du høre fra oss?

3. Når vil du høre fra oss?

Takk for at du viser interesse for å jobbe i Bosch. For at du skal være sikker på at vi har mottatt din søkand, vil vi sende deg en bekreftelse i løpet av noen få minutter. Eposten vil inneholde en link til din søknadsprofil, hvor du til enhver tid kan følge med på statusen på din søknad.

Neste steg:
Vi ser frem til å lese gjennom din søknad. Litt avhengig av hvilken type jobb du har søkt på, tar det ca. 2-3- uker innen du hører fra oss.

Varighet:
2-3- uker etter mottakelse av din søknad.

Du vil få svar fra oss
Vi gleder oss til å møte deg!

4. Gode råd til ditt jobb intervju

4. Gode råd til ditt jobb intervju

Gratulerer! Din søknad har gjort inntrykk på oss! Vi vil gjerne invitere deg til et intervju hos oss. Det gir oss muligheten til å bli litt bedre kjent med hverandre og vi kan kan svare på alle spørsmålene du har.

Naturligvis ser vi frem til å bli bedre kjent med deg. Kanskje du kan gi oss noen eksempler fra ditt tidligere arbeid eller studier og fortelle oss hvordan du forestiller deg din fremtidige utvikling i Bosch.

Neste steg:
Etter samtalen vil vi kontakte deg i løpet av 2 uker, da vi ønsker å vite hva du synes om ditt besøk hos oss.

For områder med veldig sensitive data kan en screening av søkeren før ansettetelsen være nødvendig. Dette fremgår allerede i stillingsannonsen.

Vi gleder oss til å møte deg!
Velkommen til laget!

5. Velkommen

5. Velkommen

Gratulerer! Vi har valgt deg. Velkommen til ditt nye team! Din nye leder vil kontakte deg før din første arbeidsdag og selvfølgelig vil du motta en arbeidskontrakt.

Neste steg:
De første dagene i et nytt firma er viktig. Derfor vil vi veilede deg i starten.

Den første tiden kan variere mye og den er spesifikt tilpasset din fremtidige stilling og arbeidsplass hos oss. Når du starter i din nye jobb, vil du få en individuell introduksjonsplan med en oversikt over alle tiltak som er viktige for deg.

Slik kommer vi videre sammen:
Naturligvis er dine innspill også nødvendige, fordi vi i vårt fleksible miljø setter stor pris på din spesifikke tidligere erfaring og vi ser frem til å lære av hverandre.

Velkommen til laget!

Trenger du hjelp med søknaden?

Katja Kaiser Siebert
HR Bosch Rexroth

Telefon
 Ledige stillinger

Vårt globale jobbmarked

Ettersom Bosch er en global merkevare, kan karriereplanene dine realiseres hos oss, hvor som helst i hele verden. Finn ledige stillinger i hele verden og finn jobben som passer perfekt for deg.

Del på: