Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge

Vår kultur og våre fordeler

La oss finne mer glede. Gled deg over fordelene ved en god balanse mellom privatliv og jobb, og få ytelser som gjør det mulig. Work #LikeABosch

En gruppe medarbeidere løfter en annen medarbeider som feires og gleder seg.

Hos Bosch passer jobben med livsstilen din.

Alle har sitt eget fokus i livet. Uansett om det handler om nye yrkesmessige utfordringer og utvikling, eller mer tid for familie, venner og hobbyer. Uansett hva målene dine er, er vi fleksible og støtter deg. La oss finne balansen.

Hos Bosch setter vi pris på deg

Det er menneskene våre som gjør oss enestående. Derfor anerkjenner vi bidraget ditt med konkurransedyktige lønnspakker, attraktive fordeler, utbyttedeling og oppriktig takknemlighet. Vår suksess er din suksess. La oss feire sammen.

To medarbeidere spiller på et fotballbord med en Bosch Rexroth APAS assistanserobot.

Ytelser og anerkjennelse

Vi finner glede i arbeidet vårt, men vi finner også glede i resultatene av det. Alle ansatte er viktige for oss, så vi tilbyr en attraktiv grunnlønn og sammenlikner oss jevnlig mot markedet. For hver ansatt tar vi betraktning dine individuelle resultater, din spesifikke rolle og din ekspertise. Vårt felles bidrag til selskapets suksess blir anerkjent gjennom korresponderende bonuser basert på selskapets resultater, fordi toppytere fortjener topplønner. I tillegg får du en altomfattende pakke med ytterligere fordeler som kun en global, allsidig aktør kan tilby.

Fire medarbeidere jobber hjemmefra, og vi ser dem i leilighetene på en delt video -skjerm.

Bosch-kulturen

Å jobb hos Bosch betyr å holde sammen: med en tydelig misjon, et tydelig fokus og tydelige verdier å leve og arbeide etter: We are Bosch.
Vi jobber hard for kundene våre og for samfunnet, men vi arbeider også hardt for å skape en blomstrende og varm kultur. Det krever modig og trygt lederskap, det nyeste innen teknologi og godt med rom for nettverksarbeid og læring. Uansett hva målene dine er, er vi fleksible og støtter deg.

Enjoy with Bosch – Oversikt

Icon moneybag-currency

Attraktiv godtgjørelsesordning

Icon promotion frame

Allsidig utvalg av fordeler og ytelser

Icon first-aid-cross

Helhetlig helse- og velværetilbud med «befit»

Icon scale

Støtte for balanse mellom jobb og privatliv

Icon health

Sterk, global medarbeiderkultur

Icon connectivity

Medarbeidernettverk

Shaws sitter ved et skrivebord i et kontor.

Work #LikeABosch – Søk nå

Del på: