Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge

Vår kultur og våre fordeler

La oss finne mer glede. Gled deg over fordelene ved en god balanse mellom privatliv og jobb, og få ytelser som gjør det mulig. Work #LikeABosch

En gruppe medarbeidere løfter en annen medarbeider som feires og gleder seg.

Hos Bosch passer jobben med livsstilen din.

Alle har sitt eget fokus i livet. Uansett om det handler om nye yrkesmessige utfordringer og utvikling, eller mer tid for familie, venner og hobbyer. Uansett hva målene dine er, er vi fleksible og støtter deg. La oss finne balansen.

Arkimedes hadde en av sine beste ideer i badekaret. Vi vet at gode ideer kan komme når som helst, derfor kan du i tråd med våre retningslinjer for fleksibelt arbeid arbeide på en måte som passer for deg, prosjektet og teamet. Selv de som har lederansvar kan få jobben til å passe med livet, og ikke omvendt.

Arbeid handler ikke bare om deg – det handler om de de bor med, er glad i og tar deg av. Du kan bare ta deg av jobben din om vi hjelper deg å ta deg av de rundt deg.

  • Foreldre kan arbeide fleksible arbeidstider, på mange steder. Vi organiserer også nettverksbygging med andre foreldre i «family@bosch»-forumet.
  • Hvis du jobber i utlandet, vil vi hjelpe partneren din med å finne en jobb, oppdagelsesbesøk, språkkurs og ytterligere midler til opplæring.
  • Hvis du tar deg av slektninger, tilbyr vi både kortsiktige og langsiktige løsninger, f.eks. deltid.

Din velvære er viktig for oss; vi bryr oss om deg. Det er først når du er glad, frisk og har et balansert liv, at vi kan oppnå målene våre sammen. De fleste initiativene våre, utviklet i samarbeid med ledende spesialister, er gratis for deg, fordi vi drar like stor fordel av dem som du gjør. Det finnes en pakke med forebyggende velværetiltak, «befit»-programmet vårt som dekker både fysisk og mental helse, fra utforming av arbeidsplassen til integrering i arbeidslivet igjen etter fravær. Vi ønsker å hjelpe alle gjennom tiltak for god mental helse, sunn ernæring og skape et modig, balansert og fleksibelt miljø.

Arbeid krever mye av oss, så du må fylle på med annet for å oppnå en sunn balanse. Vi tilbyr en rekke innholdsrike og underholdende kurs, klubber og arrangementer som bringer inspirasjon, distraksjon og moro til livet hos Bosch.

Hos Bosch setter vi pris på deg

Det er menneskene våre som gjør oss enestående. Derfor anerkjenner vi bidraget ditt med konkurransedyktige lønnspakker, attraktive fordeler, utbyttedeling og oppriktig takknemlighet. Vår suksess er din suksess. La oss feire sammen.

Lad os smile

Ytelser og anerkjennelse

Vi finner glede i arbeidet vårt, men vi finner også glede i resultatene av det. Alle ansatte er viktige for oss, så vi tilbyr en attraktiv grunnlønn og sammenlikner oss jevnlig mot markedet. For hver ansatt tar vi betraktning dine individuelle resultater, din spesifikke rolle og din ekspertise. Vårt felles bidrag til selskapets suksess blir anerkjent gjennom korresponderende bonuser basert på selskapets resultater, fordi toppytere fortjener topplønner. I tillegg får du en altomfattende pakke med ytterligere fordeler som kun en global, allsidig aktør kan tilby.

Fire medarbeidere jobber hjemmefra, og vi ser dem i leilighetene på en delt video -skjerm.

Bosch-kulturen

Å jobb hos Bosch betyr å holde sammen: med en tydelig misjon, et tydelig fokus og tydelige verdier å leve og arbeide etter: We are Bosch.
Vi jobber hard for kundene våre og for samfunnet, men vi arbeider også hardt for å skape en blomstrende og varm kultur. Det krever modig og trygt lederskap, det nyeste innen teknologi og godt med rom for nettverksarbeid og læring. Uansett hva målene dine er, er vi fleksible og støtter deg.

Enjoy with Bosch – Oversikt

Attraktiv godtgjørelsesordning

Allsidig utvalg av fordeler og ytelser

Helhetlig helse- og velværetilbud med «befit»

Støtte for balanse mellom jobb og privatliv

Sterk, global medarbeiderkultur

Medarbeidernettverk

Shaws sitter ved et skrivebord i et kontor.

Work #LikeABosch – Søk nå

Del på: