Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge

Bosch som arbeidsgiver

En jobb hos Bosch er mer enn bare en jobb. Se hva som gjør det så spesielt å jobbe her.

Hva vi tilbyr medarbeiderne våre

I mer enn 130 år har vi tilbudt medarbeiderne våre muligheten til å forme fremtiden sammen med en ledende, global leverandør av teknologi og tjenester. Gunstige innovasjoner som forbedrer livskvaliteten til mennesker og sparer ressurser, er drivkraften i vårt arbeid. Vi oppfordrer medarbeiderne våre til å være individer og ser mangfold som en berikelse. Selskapet legger til rette for at medarbeiderne kan ha en sunn balanse mellom profesjonelle og personlige mål, ettersom vi anser dette som en god måte til å fremme kreativitet og tilfredshet på jobben. Denne balansen danner også grunnlaget for medarbeidernes gode prestasjoner. Livslang læring og regelmessig endring i perspektivet er godt forankret i lederkulturen vår. Aktivitetsområdene våre er like mangfoldige som stedene du finner oss i hele verden.

Dette står vi for

Hvorfor jobbe for Bosch? Her er hvorfor! Se åtte grunner til å jobbe for oss.

Sett ditt preg

Sett ditt preg

Gi jobben din mening. Med løsninger som er “Invented for life”.

Sett ditt preg

Hos Bosch har vi forpliktet oss til å utvikle innovative, fordelaktige og imponerende produkter og tjenester. Sammen med oss kan du forbedre livskvaliteten til mennesker i hele verden.

Sett ditt preg
Gjøre som man sier

Gjøre som man sier

Uansett hvor du er - lagånden vår er alltid med deg.

Gjøre som man sier

Robert Bosch grunnla selskapet vårt for mer enn 130 år siden, og vi lever fortsatt etter hans verdier. Oppdag en kultur som er basert på respekt og ansvar, og vær med å videreføre verdiene.

Gjøre som man sier
Finn nye veivalg

Finn nye veivalg

Dine veivalg vil kanskje forandre seg - vi vil forbli ved din side.

Finn nye veivalg

Vi ønsker forandringer velkommen og oppfordrer deg til å veksle mellom stillinger og arbeidsområder. Fortell oss om målene dine, og la oss nå dem sammen.

Finn nye veivalg
Få balanse i livet

Få balanse i livet

Få jobben til å passe med livsstilen din. Vi gir deg individuell støtte.

Få balanse i livet

Du vet at livet bør være mer enn bare jobb. Det er grunnen til at vi støtter deg med å finne en sunn balanse mellom privatlivet og jobben.

Få balanse i livet
Vær med å skape morgendagens verden

Vær med å skape morgendagens verden

Fremtiden inneholder mange muligheter. Vær blant de første som benytter seg av dem.

Vær med å skape morgendagens verden

Når det gjelder globale megatrender og nye tekniske muligheter, skaper vi løsninger for et tilkoblet liv. Og det er mye mer potensial vi kan utnytte. Skap din visjon for fremtiden sammen med oss, og se hvordan ideene dine former morgendagens verden.

Vær med å skape morgendagens verden
Finn din plass

Finn din plass

Du vet best hvordan du jobber. Vi tilbyr deg forholdene du trenger.

Finn din plass

Ett globalt selskap, mange måter å jobbe på: Fra oppstartsselskaper til etablerte bedriftsstrukturer, tilbyr vi et bredt utvalg av arbeidsmiljøer. Bli en av oss og finn det rette stedet for deg.

Finn din plass
Vær deg selv

Vær deg selv

Din individualitet gjør oss spesielle. Berik oss med din unike personlighet.

Vær deg selv

Alle er forskjellige. Vi setter pris på individualitet og mener at mangfold er en fordel for selskapet. Vis oss hvordan du tenker og la oss drive fram flotte innovasjoner sammen.

Vær deg selv
Gi det videre

Gi det videre

Vi elsker bedriften og miljøet. La oss bevare dem begge for fremtidige generasjoner.

Gi det videre

I kjernen av vårt DNA ligger sosialt ansvar. Derfor kan du hos oss oppnå økonomisk suksess og støtte sosiale og miljørettede prosjekter samtidig.

Gi det videre

Det lønner seg å jobbe for Bosch

Legg det perfekte grunnlaget for fremtiden: med vårt forebyggende helseprogram, selskapets pensjonsordning og andre ytelser.

Det lønner seg å jobbe for Bosch
Med bedriftens pensjonsordning legger vi det perfekte grunnlaget for en fremtidig pensjonstilværelse.

Kompensasjonen for arbeidet ditt er ikke bare god, den er også rettferdig. Lønnsordningene hos Bosch er rettferdige og transparente. Vi ønsker jo å bygge et langvarig, suksessfullt arbeidsforhold med deg. Vi legger også til attraktive ytelser til grunnlønnen, så som selskapets pensjonsordning. Og jo mer du legger i arbeidet ditt, desto mer vil du få ut av det - som del av vår jobbonusordning.

Bosch tilbyr et enkelt og godt system for pensjonsordninger. For å sikre deg en god pensjon, bidrar vi med midler slik at det står pensjonsmidler på din "pensjonskonto" når du går av med pensjon. Innskuddene blir investert i aksjer og rentebærende verdipapirer. Vi er nøye med å gi deg en trygg og bærekraftig investeringsstrategi. Dine pensjonsmidler vil være tilgjengelig som ekstra inntekt når du går av med pensjon.

Våre ytelser

Vi tilbyr deg en rekke attraktive ytelser. Se noen eksempler på hva vi kan tilby, eller snakk med ledereren eller kontaktpersonen for søknaden din for å høre om din individuelle ytelsesplan.

Icon clock

Fleksibelt og mobilt arbeid

Benytt deg av våre fleksible arbeidstidsmuligheter.

Icon promotion frame

Medarbeiderrabatter

Bosch' medarbeidere får mange forskjellige rabatter.

Icon user brain

Rom for kreativitet

Arbeidsmiljøet vårt gir rom for kreativitet.

Del på: