Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge

Grow. Enjoy. Inspire. Velkommen til Bosch.

Karriere i Bosch Norge

To medarbeidere sitter på et skrivebord foran skjermene sine i en programmeringssituasjon og skåler.

Work #LikeABosch

Hos Bosch bryr vi oss. Om deg, om virksomheten vår og om miljøet. Vi holder det vi lover medarbeiderne: Vi vokser sammen, vi finner glede i arbeidet og vi inspirerer hverandre. Bli med og opplev forskjellen.

Dette står Work #LikeABosch for

Finn ut hvordan du kan vokse, finne glede og inspirere med Bosch.

Skreddersydde programmer, allsidige perspektiver

Vi vet ikke hva slags karriere du har i tankene. Men vi vet at du kan finne den rette oppstartsmuligheten hos oss.

Sammen kan vi oppnå mer

For fagpersoner

Hvor erfaringen din har en fremtid. Uansett om du vil jobbe med Internet of Things, e-mobilitet eller bærekraftige bygninger, vil du hos Bosch jobbe med innovative løsninger som tar mål av seg til å forbedre kvaliteten på menneskers liv. Vi tilbyr et stort utvalg av arbeidsområder i hele verden og attraktive arbeidstidsmodeller, og vi gir deg all støtten du trenger for å utvikle deg videre.

Start karrieren din

For nyutdannede

Start karrieren din hos oss Har du fullført graden din og leter etter en utfordrende oppstartsposisjon som tilbyr gode prospekter i hele verden? Med juniorlederprogrammet vil du lære å lede prosjekter eller team til suksess. Eller fokuser på spesialistkunnskapene dine og velg spesialistprogrammet for nyutdannede for å dykke ned i emner du er lidenskapelig opptatt av.

Form fremtiden med oss

For studenter

Legg grunnlaget for morgendagen. Du vet kanskje ikke hvordan, men du vil helt sikkert forme fremtiden med dine egne ideer. Hos Bosch har du mulighet til å få dyp innsikt i forskjellige arbeidsområder allerede i løpet av studiene. Bli en av oss gjennom en lærlingeplass, som arbeidende student eller delta i talentprogrammet "students@bosch". og realiser spennende innovasjoner sammen med oss.

Bosch Nordic

Følg oss på LinkedIn

Kom i dialog med Bosch

Shaws sitter ved et skrivebord i et kontor.

Work #LikeABosch – Søk nå

Del på: