Velkommen til Bosch

Velkommen til et sted hvor ideene kan føre til noe stort. Velkommen til Bosch.

Karriere i Bosch Norge

La oss være enestående.

Biler kjører selv, maskiner snakker med hverandre og hus blir smartere. Hos Bosch gjør vi disse visjonene om til virkelighet for å forbedre livskvaliteten til mennesker i hele verden.
Start noe stort og bli del av en gruppe som tenker fremover, og hvor du kan skape noe enestående: Invented for life.

Hele verden er vår verden

Bosch er en global merkevare. Våre produkter og løsninger er i bruk på alle kontinenter. Dermed kan vi tilpasse oss lokale behov - uten å miste oversikten over helheten. Bli en del av vårt internasjonale nettverk og få fordeler fra de mange mulighetene som en global arbeidsgiver tilbyr.

Finn din plass hos Bosch

Finn din plass

Forvandle ideene dine til nyttig teknologi. Uavhengig av om du jobber innen mobility solutions, consumer goods, industrial technology eller energy and building technology - hos oss får du mulighet til å være med å bedre livskvaliteten i hele verden.

Dette står vi for

Dette står vi for

Hvorfor jobbe for Bosch? Her er grunnen! Bli med oss å forvandle visjoner om fremtiden til betydningsfull teknologi som er "Invented for life".

career

How Bosch Nordic has moved from stigma to solutions

Read the interview with Jan Gerding, HR Director and learn more how Bosch Nordic supports mental health and wellbeing in the workplace.

BNE

Bosch Nordic Experience

Held in November, 2018 in Lund, Sweden. We are on the process for the next Bosch Nordic Experience 2019. Stay tuned.

BNE

Bosch Nordic Experience 2018

Great feedback from students discovering Bosch

Skreddersydde programmer, allsidige perspektiver

Vi vet ikke hva slags karriere du har i tankene. Men vi vet at du kan finne den rette oppstartsmuligheten hos oss.

Sammen kan vi oppnå mer

For fagpersoner

Hvor erfaringen din har en fremtid. Uansett om du vil jobbe med Internet of Things, e-mobilitet eller bærekraftige bygninger, vil du hos Bosch jobbe med innovative løsninger som tar mål av seg til å forbedre kvaliteten på menneskers liv. Vi tilbyr et stort utvalg av arbeidsområder i hele verden og attraktive arbeidstidsmodeller, og vi gir deg all støtten du trenger for å utvikle deg videre.

Start karrieren din

For nyutdannede

Start karrieren din hos oss Har du fullført graden din og leter etter en utfordrende oppstartsposisjon som tilbyr gode prospekter i hele verden? Med juniorlederprogrammet vil du lære å lede prosjekter eller team til suksess. Eller fokuser på spesialistkunnskapene dine og velg spesialistprogrammet for nyutdannede for å dykke ned i emner du er lidenskapelig opptatt av.

Form fremtiden med oss

For studenter

Legg grunnlaget for morgendagen. Du vet kanskje ikke hvordan, men du vil helt sikkert forme fremtiden med dine egne ideer. Hos Bosch har du mulighet til å få dyp innsikt i forskjellige arbeidsområder allerede i løpet av studiene. Bli en av oss gjennom en lærlingeplass, som arbeidende student eller delta i talentprogrammet "students@bosch". og realiser spennende innovasjoner sammen med oss.

Finn dine fremtidige kolleger og prosjekter

Kom i kontakt med oss, hold kontakten og utforsk prosjektene våre i våre sosiale medier.

Bosch Nordic

Kom i dialog med Bosch

Følg oss på LinkedIn

Del på: