Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Bli en av oss som student eller nyutdannet
Studenter og nyutdannede

Bli en av oss som student eller nyutdannet

Uansett hva du vil oppnå, kan du hos Bosch gi et profesjonelt og personlig bidrag helt fra begynnelsen og etablere kontakter i selskapet.

Start karrieren din

Er du snart ferdig med skolen eller studier? Da kan du finne den rette jobbmuligheten hos oss. Bosch er mer mangfoldig og internasjonalt enn nesten alle andre selskaper. I våre datterselskaper og regionale selskaper i hele verden venter motiverende utfordringer og enestående perspektiver.

BNE

Bosch Nordic Experience

8th - 11th November, 2018 in Lund, Sweden

Dine muligheter som student

Benytt muligheten til å bli kjent med Bosch under studiene, og finn ut selv hva som er riktig for deg. Vi gir deg et verdifullt forsprang mot fremtiden.

Praksisplasser

Praksisplasser

Praksisplasser

Bli direkte involvert med teamet og samle praktisk, gradsrelatert erfaring. Hvis du studerer et STEM-emne, kan du bli valgt ut til vårt eksklusive talentprogram "students@bosch". Her skreddersyr vi innhold for å forberede deg på starten av karrieren din. Du blir invitert til begivenheter og eksklusive seminarer og vil få fordel av individuell coaching og praksis hos Bosch i utlandet.

Praksisplasser
Arbeidende studenter

Arbeidende studenter

Arbeidende studenter

Som en arbeidende student kan du delta i fascinerende prosjekter. Delta i et prosjekt og støtt det over flere viktige faser. Du får jobberfaring slik at du blir kjent med ditt fremtidige arbeidsfelt. Og hvis du vil begynne å jobbe for Bosch på et senere tidspunkt, kommer vi til å huske deg.

Arbeidende studenter
Siste avhandling

Siste avhandling

Siste avhandling

Hos Bosch kan du jobbe med inspirerende løsninger for morgendagens generasjoner, og med oss vil du legge grunnlaget for starten på karrieren. Mens du skriver avhandlingen din, vil du bli veiledet både personlig og profesjonelt gjennom hele prosessen. Du kommer til å jobbe med emnet i krysningen mellom teori og praksis, og dermed utvide nettverket ditt tidlig i karrieren.

Siste avhandling
BNE

Bosch Nordic Experience

Bosch Nordic Experience

Bosch Nordic Experience is an international campaign developed to show the students from Nordic region that Bosch is more than you might think.

BNE

Starte hos Bosch som nyutdannet

Har du spørsmål om søknaden din som nyutdannet? Under finner du svar på vanlige spørsmål.

Junior Managers Program

Junior Managers Program

90 prosent av lederne i Bosch kommer fra egne rekker. En av årsakene til dette er Junior Managers Program . Sammen med mentoren din forbereder vi deg på å påta deg lederoppgaver i selskapet. Faktorene som fører til suksess er de samme i dag som tidligere: Praktisk rettet, skreddersydd innhold og fokus utover landegrensene.

Spesialistprogram for nyutdannede

Spesialistprogram for nyutdannede

Samle omfattende erfaringer gjennom jobbrotasjoner på tvers av funksjoner, avdelinger og steder. Erfarne toppledere støtter deg gjennom denne tiden som mentorer. Gjennom dette programmet fremmer vi din karriere som ekspert innen fagfeltet ditt. Du gjør dette ved å sette høye mål for deg selv og påta deg profesjonelt ansvar.

Finn dine fremtidige kolleger og prosjekter

Kom i kontakt med oss, hold kontakten og utforsk prosjektene våre i våre sosiale medier.

Bosch Nordic

Kom i dialog med Bosch

Følg oss på LinkedIn