Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge

Start karrieren din

Uansett hvor du vil dra – hos Bosch finner du mange muligheter for den perfekte starten på jobbkarrieren din.

To medarbeidere sitter på det ene skrivebordet og skåler med kopper som har knyttneve-trykk på seg.

Start karrieren din

Er du snart ferdig med skolen eller studier? Da kan du finne den rette jobbmuligheten hos oss. Bosch er mer mangfoldig og internasjonalt enn nesten alle andre selskaper. I våre datterselskaper og regionale selskaper i hele verden venter motiverende utfordringer og enestående perspektiver.

Dine muligheter som student

Benytt muligheten til å bli kjent med Bosch under studiene, og finn ut selv hva som er riktig for deg. Vi gir deg et verdifullt forsprang mot fremtiden.

Starte hos Bosch som nyutdannet

Har du spørsmål om søknaden din som nyutdannet? Under finner du svar på vanlige spørsmål.

Spesialistprogram for nyutdannede

Spesialistprogram for nyutdannede

Samle omfattende erfaringer gjennom jobbrotasjoner på tvers av funksjoner, avdelinger og steder. Erfarne toppledere støtter deg gjennom denne tiden som mentorer. Gjennom dette programmet fremmer vi din karriere som ekspert innen fagfeltet ditt. Du gjør dette ved å sette høye mål for deg selv og påta deg profesjonelt ansvar.

Bosch Nordic

Følg oss på LinkedIn

Kom i dialog med Bosch

Hvem ser vi etter?

Personligheten din er en fordel for oss. Vi er på utkikk etter mennesker som er nysgjerrige og kreative, som setter spørsmålstegn ved status quo og som ønsker etter nye utfordringer. Mennesker som setter pris på et arbeidsmiljø med mangfold, og som deler verdiene vi er stolte over å leve etter hos Bosch. Vi vokser sammen, vi finner glede i arbeidet og vi inspirerer hverandre. Bli med og opplev forskjellen. Work #LikeABosch

Mangfold er viktigere enn noen gang, både i økonomisk og sosial betydning. Spesielt i fremtidsrettede bransjer er det behov for at flere kvinner deltar i og er med på å forme den digitale forvandlingen.

Filiz Albrecht, styremedlem og direktør for bransjeforbindelser hos Robert Bosch GmbH
Shaws sitter ved et skrivebord i et kontor.

Work #LikeABosch – Søk nå

Del på: