Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge

Vekst og utvikling

La oss vokse sammen. Voks inn i et utall roller, stillinger og muligheter. Work #LikeABosch

En medarbeider poserer foran en visningshylle, full av caps med Bosch-relaterte overskrifter på dem, som Work #LikeABosch.

Hos Bosch kan du utvikle deg.

I over 130 år har vi formet nye markeder og ny teknologi. Du kan lære å forandre oss, vokse og skape, akkurat som vi har gjort – for utvikling har ingen grenser.

Vi ønsker å utvikle hele deg, ikke bare den du er på jobben, for livet handler om balanse. Det finnes et omfattende tilbud om støtte for profesjonell og personlig utvikling i arbeidstiden, og et stort utvalg av gratis og selskapsfinansierte opplæringskurs som er tilgjengelige for alle. I Bosch-opplæringssenteret finner du alt innen bransjeledende opplæringsalternativer for alle ansatte, fra kunstig intelligens til brainstorming og samarbeid. Våre gratislisenser for nettbaserte kurs fra anerkjente institusjoner gjør det enkelt for deg å lære når som helst, hvor som helst. Og ikke nok med det: Om nødvendig tilbyr vi også økonomisk støtte for formell utdannelse for deg og familien din.

I universitetet vårt kan du lære om fremtidsteknologi, innovativ praksis og lederskapsferdighetene som vil hjelpe deg å utvikle deg og finne plassen din hos Bosch. Der lærer du i et praktisk, profesjonelt og akademisk miljø fra eksperter i hele Bosch-verdenen og bransjen generelt. Dette kan være i form av alt fra ledelsesprogrammer til mastergrader, nasjonale og internasjonale seminarer, konferanser og presentasjoner, pluss forumer for formidling av internasjonal kunnskapsoverføring – men hver av dem er fokusert på deg og din egen oppdagelsesferd.

Virksomheten vår er global, så vi trenger en selvsikkert, globalt og utadrettet team. Vi har sendt medarbeidere rundt i verden i over 100 år med full støtte – for både deg og familien din. Vi sørger for at du og familien din er godt forberedte med oppdagelsesbesøk, språkstudier og interkulturell utveksling. Når du lander i et nytt land, er vi ved din side: tilbyr personlig støtte, hjelp til å komme i gang og lokale mentorer. Vi tilbyr til og med hjelp med å planlegge flytting hjem igjen, og støtte til reintegrering når du er kommet dit.

Et selskap med en fortid, en jobb med en fremtid.

Vi kan kun forme morgendagen når vi bygger på vår delte historie. I 1886 grunnla Robert Bosch «Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering» i Stuttgart. Dette var starten på vår globale organisasjon. Vi ble formet av innovasjon og sosialt engasjement helt fra starten av. Vi fortsetter å omdefinere og omforme virksomheten vår, men disse grunnsteinene er konstante.

Hos Bosch finner du plassen din

Ett globalt selskap, mange måter å samarbeide på og mange områder å utforske. Uansett om du ønsker global selskapskultur eller gründerånd, sekkestoler eller styrerom, formelt eller fleksibelt. Uansett om du vil bevege deg oppover eller sidelengs – vi støtter deg.

Grow with Bosch – Oversikt

Veletablert arbeidsgiver med erfaring og historie

Mange opplæringsmuligheter

Utvikling av fremtidig kompetanse

Mange karrierer innenfor samme selskap

Internasjonale oppdrag og samarbeid

Profesjonell talentutvikling

Shaws sitter ved et skrivebord i et kontor.

Work #LikeABosch – Søk nå

Del på: