Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge

Vekst og utvikling

La oss vokse sammen. Voks inn i et utall roller, stillinger og muligheter. Work #LikeABosch

En medarbeider poserer foran en visningshylle, full av caps med Bosch-relaterte overskrifter på dem, som Work #LikeABosch.

Hos Bosch kan du utvikle deg.

I over 130 år har vi formet nye markeder og ny teknologi. Du kan lære å forandre oss, vokse og skape, akkurat som vi har gjort – for utvikling har ingen grenser.

Mer enn en jobb

Vi ønsker å utvikle hele deg, ikke bare den du er på jobben, for livet handler om balanse. Det finnes et omfattende tilbud om støtte for profesjonell og personlig utvikling i arbeidstiden, og et stort utvalg av gratis og selskapsfinansierte opplæringskurs som er tilgjengelige for alle. I Bosch-opplæringssenteret finner du alt innen bransjeledende opplæringsalternativer for alle ansatte, fra kunstig intelligens til brainstorming og samarbeid. Våre gratislisenser for nettbaserte kurs fra anerkjente institusjoner gjør det enkelt for deg å lære når som helst, hvor som helst. Og ikke nok med det: Om nødvendig tilbyr vi også økonomisk støtte for formell utdannelse for deg og familien din.

Robert Bosch College

I universitetet vårt kan du lære om fremtidsteknologi, innovativ praksis og lederskapsferdighetene som vil hjelpe deg å utvikle deg og finne plassen din hos Bosch. Der lærer du i et praktisk, profesjonelt og akademisk miljø fra eksperter i hele Bosch-verdenen og bransjen generelt. Dette kan være i form av alt fra ledelsesprogrammer til mastergrader, nasjonale og internasjonale seminarer, konferanser og presentasjoner, pluss forumer for formidling av internasjonal kunnskapsoverføring – men hver av dem er fokusert på deg og din egen oppdagelsesferd.

Reis til utlandet med oss

Virksomheten vår er global, så vi trenger en selvsikkert, globalt og utadrettet team. Vi har sendt medarbeidere rundt i verden i over 100 år med full støtte – for både deg og familien din. Vi sørger for at du og familien din er godt forberedte med oppdagelsesbesøk, språkstudier og interkulturell utveksling. Når du lander i et nytt land, er vi ved din side: tilbyr personlig støtte, hjelp til å komme i gang og lokale mentorer. Vi tilbyr til og med hjelp med å planlegge flytting hjem igjen, og støtte til reintegrering når du er kommet dit.

En fremtid bygget på fortiden vår: Historien vår

Et selskap med en fortid, en jobb med en fremtid.

Vi kan kun forme morgendagen når vi bygger på vår delte historie. I 1886 grunnla Robert Bosch «Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering» i Stuttgart. Dette var starten på vår globale organisasjon. Vi ble formet av innovasjon og sosialt engasjement helt fra starten av. Vi fortsetter å omdefinere og omforme virksomheten vår, men disse grunnsteinene er konstante.

Hos Bosch finner du plassen din

Ett globalt selskap, mange måter å samarbeide på og mange områder å utforske. Uansett om du ønsker global selskapskultur eller gründerånd, sekkestoler eller styrerom, formelt eller fleksibelt. Uansett om du vil bevege deg oppover eller sidelengs – vi støtter deg.

En deltaker i «Bosch Connected Experience»-hackathonet i Berlin sitter med ryggen mot kamera og arbeider på en bærbar datamaskin. Han har på seg en grå #LikeABosch-kaps.

Utviklingen din

Utviklingen din

Virksomheten vår er bygget på «oppdagelse», så det sier seg selv at vi vil at alle ansatte skal trives og oppdage nye veier for seg selv. Det gir deg energi, og det forbedrer oss. Ved å bruke standardiserte prosesser og instrumenter kan vi skape bedre opplæring, mer interessant arbeid og levere livslang læring. Og det igjen gir oss et mer innovativt team.

  • Vi gir innsyn i informasjon om kompetanseadministrasjon, slik at både du og vi kan se hvor det finnes styrker og muligheter.
  • Regelmessige samtaler med lederne og teamet ditt hjelper deg å planlegge både din personlige og yrkesmessige fremtid.
  • I «MyDevelopment»-butikken finner du muligheter for personlig utvikling, alt fra nettverksbygging og coaching til direkte opplæring.
  • I «talentpoolene» våre forbereder vi eksperter og ledere for fremtidige oppgaver. De fleste av lederne våre har utviklet seg innenfor Bosch. Dette gir deg mulighet til å vokse – utover forretningsområder, funksjoner eller steder.

Grow with Bosch – Utvikling
To Bosch-medarbeidere, en kvinne og en mann, sitter på en sofa og prater sammen. Kvinnen holder en bærbar datamaskin. Begge har på seg t-skjorter med “#LikeABosch”-trykk.

Mangfoldige karrierer

Mangfoldige karrierer

Nye retninger, utallige roller, et nesten uendelig antall team og fascinerende prosjekter. Forandring fryder virkelig hos Bosch. Hos oss kan du utvikle deg som ekspert, leder, i smidige team eller prosjekter, bytte mellom funksjonsområder, steder eller land. Det finnes en rekke alternativer for deg og mange måter du kan definere karrieren din på. Uansett hvilken retning du velger, vil vi hjelpe deg å nå målet.

Grow with Bosch – Mangfoldige karrierer
En gruppe mennesker står rundt et bord, ler og samarbeider om ulike oppgaver ved «Bosch Connected Experience»-hackathonet i Berlin. Bordet er fullt av ulike notater, fargerike post-it-lapper, blyanter og en bærbar datamaskin. I bakgrunnen står andre deltakere rundt oppslagstavler med ulike prosjektplakater.

Folk og prosjekter

Folk og prosjekter

Når vi sier at vi former morgendagen, mener vi det. Det kan bety globale megatrender eller avansert teknologi for en oppkoblet verden. Vi kan jobbe sammen i et smidig gründermiljø eller innen veletablerte selskapsstrukturer. Uansett hva vi jobber med og hvordan vi jobber, setter vi nye standarder og forandrer liv.

Grow with Bosch – Folk og prosjekter

Grow with Bosch – Oversikt

Icon welcome

Veletablert arbeidsgiver med erfaring og historie

Icon development

Mange opplæringsmuligheter

Icon gears-interlocked-arrow

Utvikling av fremtidig kompetanse

Icon team-signpost

Mange karrierer innenfor samme selskap

Icon World-Paperplane

Internasjonale oppdrag og samarbeid

Icon chart line

Profesjonell talentutvikling

Shaws sitter ved et skrivebord i et kontor.

Work #LikeABosch – Søk nå

Del på: