Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge

Samarbeid og lederskap

La oss inspirere hverandre. Inspirer til en bedre i dag og morgen ved å etterleve verdiene dine og forme fremtiden. Work #LikeABosch

Et mangfoldig team av medarbeidere poserer sammen i et møterom fullt av post-its og har det gøy.

Hos Bosch verdsetter vi verdier.

Alle er forskjellige – og det er akkurat det vi liker. Finn inspirasjon på et sted der du kan være deg selv og bli beriket av perspektivene til samfunnet vårt over hele verden. Samarbeid, åpenhet, respekt og tillit – det er Bosch.

Våre verdier

Vi verdsetter verdiene våre. Kulturen vår er basert på verdiene til selskapets grunnlegger, Robert Bosch: gjensidig respekt, rettferdighet, åpenhet, tillit, ansvar samt fokus på løsninger. Vi lever i tråd med det vi sier – og er stolte over å være en del av Bosch. Dette er mer enn bare ledelsesretorikk; vi inspirerer virkelig hverandre. Mer enn 80 % av våre medarbeidere sier seg enig i dette i undersøkelser.

Mangfoldet vårt

Vi har som mål å forbedre livet, å skape en bedre verden i dag og i morgen. Akkurat som våre medarbeidere har denne strategien har mange fasetter. Med individualitet kommer nye ideer og endelig ny teknologi. Med et så omfattende nettverk av Bosch-kollegaer kan dere dele kunnskap og erfaring over hele verden, utveksle ideer og lære av hverandre – i medarbeidernettverk, gjennom globale prosjekter eller i fritiden.

Våre alumner er også en viktig kilde til støtte og ytterligere inspirasjon. Gjennom «Bosch Management Support» tilrettelegger vi for utveksling av kunnnskap mellom genererasjoner med våre pensjonerte eksperter.
Mangfold er nøkkelen til vår suksess – og fast forankret i selskapskulturen vår.

Lederskapet vårt

Vi bryter ny mark innen lederskap. Hos Bosch tror vi at vi alle har en lederskapsrolle. Med andre ord: WE all LEAD Bosch. Vi ser «lederskap» fra tre hovedperspektiver: Alle medarbeidere leder seg selv, mange leder også et team, et prosjekt eller et emne, og vi leder alle virksomheten, sammen. Vi har beskrevet hvordan vi leder og hvordan vi arbeider sammen, i ti setninger, som vi kaller «We LEAD Bosch»-prinsippene. Visjonen vår: Alle medarbeidere bidrar med sin ekspertise og lidenskap og gjør en forskjell til fordel for Bosch, i tråd med misjonen vår: «Invented for Life». Finne glede i arbeidet, bringe ekspertise til organisasjonen, og samtidig vokse personlig og utvikle seg som et team og alltid oppnå maksimale resultater – med deg i førersetet.

Hos Bosch er du med på å forandre liv

Vi elsker virksomheten vår – og miljøet. Vi har røtter i en veldedig organisasjon og oppfinner teknologi for livet samtidig som vi støtter sosiale og miljømessige prosjekter. Sett et varig preg på verden med innovative, velgjørende og smarte løsninger.

Bosch blir karbonnøytral

Bærekraft hos Bosch

Bærekraft hos Bosch

Vi har som mål å utvikle «teknologi for livet». Vår forpliktelse til bærekraft, til langsiktig tenkning, er dypt forankret i vår DNA. Mer enn 400 av stedene våre er allerede CO₂-nøytrale, men vi ønsker å gjøre enda mer for å redusere innvirkningen vi har på klimaet. Vi ønsker å være med på å forme klimaendringen og undersøker nøye klimafotavtrykket til våre egne produkter, produkter vi kjøper, og logistikkjeden. Og vi støtter alle medarbeiderne våre i deres personlige innsats for å oppnå en bærekraftig livsstil.

Bosch blir karbonnøytral
Robert Bosch Stiftung

Bosch Foundation — grunnlaget vårt

Bosch Foundation — grunnlaget vårt

For å fokusere på misjonen vår må vi forbli helt uavhengige av eksternt press og fokusere på å skape teknologier som bidrar til og forbedrer menneskers liv. Som et GmbH er vi uavhengige av aksjemarkedene, og 92 % av selskapsaksjene våre eies av den veldedige organisasjonen Robert Bosch Foundation. Gjennom dem går selskapets fortjeneste videre til sosiale prosjekter og organisasjoner innen forskning, helse, utdanning og samfunn. Suksessen vår gjør en synlig forskjell for verdenen rundt oss, og den inspirerer oss til å skape, innovere og forbedre verden enda mer.

Robert Bosch Stiftung
Bosch i Renningen

Oppfunnet for livet

Oppfunnet for livet

I over 100 år har vi vært et samlingspunkt for lyse hoder, katalysatorer, tenkere, pionerer og problemløsere som alltid er på utkikk etter nye og spennende utfordringer som beriker menneskers liv. Høydepunktene omfatter:

  • Verdens eneste helautomatiserte og førerløse parkeringsteknologi
  • COVID-19-hurtigtest for pålitelige resultater og større sikkerhet og trygghet på bare 39 minutter
  • Innen 2025 skal alle elektroniske Bosch-produkter ha innebygd AI

Med et moderne, utstrakt og inspirerende arbeidsmiljø fremmer vi samarbeid, teamwork og disruptiv, innovativ tenking. Kom inn og finn rom for å lære sammen og for nettverksbygging, frihet til å tenke og et enestående team som samarbeider for å forandre liv.

Bosch i Renningen

Inspire with Bosch – Oversikt

Icon jewel

Langsiktige verdier

Icon user-arrows-heart

Mangfold i praksis

Icon watering-can

Støttende ledere

Icon global-entrepreneur

Økonomisk uavhengighet og sosialt ansvar

Icon leaf-simple

Sterk strategi for bærekraft

Icon box-lightbulb

Innovasjonsdriver

Shaws sitter ved et skrivebord i et kontor.

Work #LikeABosch – Søk nå

Del på: