Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge

Samarbeid og lederskap

La oss inspirere hverandre. Inspirer til en bedre i dag og morgen ved å etterleve verdiene dine og forme fremtiden. Work #LikeABosch

Et mangfoldig team av medarbeidere poserer sammen i et møterom fullt av post-its og har det gøy.

Hos Bosch verdsetter vi verdier.

Alle er forskjellige – og det er akkurat det vi liker. Finn inspirasjon på et sted der du kan være deg selv og bli beriket av perspektivene til samfunnet vårt over hele verden. Samarbeid, åpenhet, respekt og tillit – det er Bosch.

Vi verdsetter verdiene våre. Kulturen vår er basert på verdiene til selskapets grunnlegger, Robert Bosch: gjensidig respekt, rettferdighet, åpenhet, tillit, ansvar samt fokus på løsninger. Vi lever i tråd med det vi sier – og er stolte over å være en del av Bosch. Dette er mer enn bare ledelsesretorikk; vi inspirerer virkelig hverandre. Mer enn 80 % av våre medarbeidere sier seg enig i dette i undersøkelser.

Vi har som mål å forbedre livet, å skape en bedre verden i dag og i morgen. Akkurat som våre medarbeidere har denne strategien har mange fasetter. Med individualitet kommer nye ideer og endelig ny teknologi. Med et så omfattende nettverk av Bosch-kollegaer kan dere dele kunnskap og erfaring over hele verden, utveksle ideer og lære av hverandre – i medarbeidernettverk, gjennom globale prosjekter eller i fritiden.

Våre alumner er også en viktig kilde til støtte og ytterligere inspirasjon. Gjennom «Bosch Management Support» tilrettelegger vi for utveksling av kunnnskap mellom genererasjoner med våre pensjonerte eksperter.
Mangfold er nøkkelen til vår suksess – og fast forankret i selskapskulturen vår.

Vi bryter ny mark innen lederskap. Hos Bosch tror vi at vi alle har en lederskapsrolle. Med andre ord: WE all LEAD Bosch. Vi ser «lederskap» fra tre hovedperspektiver: Alle medarbeidere leder seg selv, mange leder også et team, et prosjekt eller et emne, og vi leder alle virksomheten, sammen. Vi har beskrevet hvordan vi leder og hvordan vi arbeider sammen, i ti setninger, som vi kaller «We LEAD Bosch»-prinsippene. Visjonen vår: Alle medarbeidere bidrar med sin ekspertise og lidenskap og gjør en forskjell til fordel for Bosch, i tråd med misjonen vår: «Invented for Life». Finne glede i arbeidet, bringe ekspertise til organisasjonen, og samtidig vokse personlig og utvikle seg som et team og alltid oppnå maksimale resultater – med deg i førersetet.

Hos Bosch er du med på å forandre liv

Vi elsker virksomheten vår – og miljøet. Vi har røtter i en veldedig organisasjon og oppfinner teknologi for livet samtidig som vi støtter sosiale og miljømessige prosjekter. Sett et varig preg på verden med innovative, velgjørende og smarte løsninger.

Inspire with Bosch – Oversikt

Langsiktige verdier

Mangfold i praksis

Støttende ledere

Økonomisk uavhengighet og sosialt ansvar

Sterk strategi for bærekraft

Innovasjonsdriver

Shaws sitter ved et skrivebord i et kontor.

Work #LikeABosch – Søk nå

Del på: