Hopp til hovedinnhold
Bosch i Norge
Nyheter

Vi har blitt Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn-sertifisert

2022-06-27

Stian Larsen_Miljøfyrtårn

«Vi er veldig fornøyde med å kunne informere om at Robert Bosch AS har blitt Miljøfyrtårn-sertifisert. At vi nå kan kalle oss Miljøfyrtårn er helt i tråd med Bosch konsernets arbeid med miljø og bærekraft.

Robert Bosch sin miljøpolicy og vårt bærekraftarbeid er alltid på agendaen. Vi ønsker å evaluere og løpende forbedre oss på de områdene vi har muligheten til å gjøre dette, sier Stian Larsen, HMS-sjef for Bosch i Norden og Baltikum.»

Selve sertifiseringsprosessen består av rundt 50 punkter/kriterier vi måtte oppfylle. Vi har gjennom flere måneder jobbet for å oppfylle kriteriene som er satt.

Om Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem for offentlige og private virksomheter som ønsker å dokumentere miljøinnsats. Ordningen har til hensikt å øke miljøprestasjonen i små og mellomstore virksomheter, samt i offentlige virksomheter. Virksomheter som oppfyller visse kriterier kan bli sertifisert som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er den første nasjonale sertifiseringsordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU. Anerkjennelsen er et bevis på at ordningen har en standard og kvalitet på linje med internasjonale ordninger som EMAS og ISO14001

Sertifikatet er godkjent av Norske myndigheter i forbindelse med offentlige innkjøp, og over 8500 virksomheter i Norge er Miljøfyrtårn-sertifisert.

Pressekontakt Norge

Lisa Berg Nielsen
Communications Manager

Telefon

Generelle spørsmål om Bosch

Flere nyheter