Hvorfor Bosch

Finn din plass

Du vet best hvordan du jobber. Vi tilbyr deg forholdene du trenger.

Finn din plass

Har du noen gang opplevd hvordan arbeidsmiljøet påvirker kvaliteten på arbeidet ditt? Og at et sted hvor du føler deg vel, fører til de beste resultatene?

Vi mener at innovasjon krever plass, inspirerende kolleger og et mangfoldig miljø. Takket være selskapets størrelse, vår internasjonalitet, mange forskjellige forretningsområder og avansert utstyr, vil du finne et arbeidsmiljø som passer perfekt for deg.

Vi gir deg muligheten til å finne ut hva som er riktig for deg: Livlige og eksperimentelle oppstartsatmosfærer eller en solid bedriftsstruktur. Tilfredsstill nysgjerrigheten din ved å jobbe med nye teknologier som Internet of things eller bilsektoren, eller bruk talentene dine til å utvikle nye, kreative markedsføringsstrategier. Eller søk etter nye kolleger i HR-sektoren. Hos oss får du mange muligheter å velge i.,

Naturligvis ønsker vi å bygge et langvarig arbeidsforhold med deg. Derfor tilbyr vi deg først og fremst en rettferdig og transparent lønn, men også en øknomisk trygghet den dagen du går av med pensjon.

Bli en av oss og dra nytte av de mange mulighetene vi kan tilby deg som et verdensomspennende selskap - akkurat som mer enn 390 000 medarbeidere i rundt 60 land allerede har gjort.

Finn din plass

etablert eller oppstart

Bosch tilbyr 4 forretningsenheter og mer enn 20 funksjonsområder - fra oppstartsselskaper til bedriftsstrukturer

globalt eller lokalt

rundt 440 datterselskaper og regionale selskap i rundt 60 land

mangfoldige team

Mer enn 150 nasjonaliteter, kvinner og menn i forskjellige aldre, med mange forskjellige ferdigheter, jobber for Bosch.

Opplev verden med Bosch

Når medarbeidere i Bosch flytter til et annet land, blir de ikke overlatt til seg selv. La oss vise deg hvordan vi støtter deg før, under og etter ansettelsen. Vårt støttesystem:

Før du drar

Vi diskuterer betingelsene med deg og alle organisasjonsmessige saker som er relevant for oppholdet i utlandet og gir deg mulighet til å få innsikt på en rekognoseringstur til vertslandet. Språkkurs, interkulturell opplæring og introduksjonsseminarer vil hjelpe deg med å få en god start. I tillegg hjelper vi naturligvis deg og familien med å flytte.

Under oppholdet

En erfaren leder vil være din mentor under oppholdet. VI hjelper deg også med en rask integrering, for eksempel ved hjelp av spesielle arbeidsgrupper. Vi lever virkelig etter firmakulturen over alt i hele verden. Det betyr at du kommer til å føle deg som hjemme hvor som helst.

Når du kommer tilbake

Vi støtter også deg og familien når dere returnerer til hjemlandet. Vi hjelper deg med å planlegge og organisere flyttingen og komme raskt i orden igjen.

Karrierer i Bosch

Arbeidsområder

Forvandle ideene dine til nyttig teknologi. Uavhengig av om du jobber innen mobility solutions, consumer goods, industrial technology eller energy and building technology - hos oss får du mulighet til å være med å bedre livskvaliteten i hele verden.

Del på: