Hvorfor Bosch

Få balanse i livet

Få jobben til å passe med livsstilen din. Vi gir deg individuell støtte.

Få balanse i livet

Har du noen gang sett en mobiltelefon som fungerer uten lading? Det har ikke vi heller. Og vi har heller aldri sett mennesker som kan gi yte sitt beste når de bare jobber.

Hos oss handler livet om mer enn bare jobb. Vi hjelper deg å finne en sunn balanse mellom jobb og privatliv og viser forståelse for tingene som bekymrer deg: Uansett om det er barna dine eller foreldre som trenger stell. Sammen finner vi en måte som passer livsstilen din, enten det dreier seg om en hobby, samfunnsengasjement, utenlandsopphold eller videreutdannelse. Og fordi vi mener at ideer oppstår hvor som helst og at resultatene teller mer enn fysisk tilstedeværelse, tilbyr vi fleksible arbeidsmodeller, inkludert hjemmekontor, jobbdeling, deltidsjobber og mye mer.

Samtidig gir vi deg mulighet til å finne en god balanse i selskapet. Det er grunnen til at vi tilbyr forskjellige fritidsaktiviteter og mulighet til å treffe andre medarbeidere.

Få balanse i livet

Se våre fleksible arbeidsmodeller

Vi har mange måter vi kan gjøre arbeidstiden mer fleksibel på. Tross alt er det ingen løsninger som passer alle. Sammen skreddersyr vi en plan som passer både dine og våre behov.

Fleksitid - få tid til alt

Med fleksitid er valget ditt: Du kan for eksempel starte senere og slutte senere, eller komme tidlig og dra tidlig. Hvis du jobber overtid, kan du avspasere timene når du trenger det. På den måten er det lett å få tid til personlige avtaler i løpet av arbeidsdagen.

Deltid, smarttid

Deltidsjobber hos Bosch finnes i mange varianter, fra reduksjon av daglige, ukentlige og månedlige timer, til jobbdeling. Hos oss kan vi avtale arbeidsmengden individuelt. Selv om du jobber deltid er du naturligvis fortsatt kvalifisert for de samme mulighetene og karriereforfremmelsene som fulltidsansatte.

Deltid hjemmekontor - jobbe fra to steder

Deltid hjemmekontor lar deg gjøre mange oppgaver hjemmefra. Du følger en vanlig arbeidsplan, og deler tiden mellom hjemmet og kontoret. Dette betyr at du fortsatt følger forretningsprosessene samtidig som du kan nyte en større fleksibilitet.

Ledere - jobb på din måte

Som leder gir vi deg frie tøyler. Du kan fordele de kontraktsbestemte arbeidstimene slik det passer deg. Det er opp til deg å finne en balanse mellom jobb og fritid.Så lenge du produserer resultater, er vi fornøyde.

Jobb og familie

Løsninger som passer inn i privatlivet

For en stilling i utlandet

Hvis du påtar deg en stilling i utlandet, bør ikke det skille deg fra familien eller være i konflikt med partnerens karriere. Det er grunnen til at vi prøver å finne en passende jobb til partneren din i det nye hjemlandet, enten hos Bosch eller en av samarbeidspartnerne våre. I tidligere år har vi tilrettelagt rundt 40 flyttinger til utlandet, hvor begge parter har fått jobb. I tillegg får familien beslutningsstøtte gjennom visningstur, språkkurs eller opplæringsbidrag.

Sport og fritid

Et utdrag av tilbudene våre. Fritidstilbudene varierer fra sted til sted.

Sport: fra aerobic til volleyball

Hold deg i form sammen med kollegaer ved å benytte treningsfasilitetene som finnes på jobben.

Fritid: motorsykler, fotografering og mer

Uansett om lidenskapen din er karts, motorsykler, fotografering eller noe helt annet, kan du være sikker på at det er noen hos Bosch som også har den samme lidenskapen. Mange av stedene våre har grupper hvor du kan dyrke hobbyen din sammen med kollegaer.

Del på: