Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for funksjonalitet, bekvemmelighet og statistikk. Du kan endre denne innstillingen når som helst ved å klikke på "Endre innstillinger". Hvis du samtykker i bruk av informasjonskapsler, klikker du "Ja, jeg samtykker".

Bosch i Norge

Informasjonskapsler

Bruk av informasjonskapsler

Bruk av informasjonskapsler

Generelt

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du bruker våre nettbaserte tjenester.

Hvis du bruker denne nettbaserte tjenesten senere, vil nettleseren sende innholdet fra informasjonskapselen tilbake til den respektive selgeren slik at enheten kan identifiseres.

Ved å lese informasjonskapslene kan vi skreddersy våre nettbaserte tjenester for deg slik at de blir enklere å bruke.

Deaktivere og slette informasjonskapsler

Når du besøker et nettsted, vises et sprettoppvindu som spør om du godtar bruken av informasjonskapsler, eller om du vil deaktivere dem i innstillingene.

Hvis du bestemmer deg for å blokkere informasjonskapsler, lagres det en reservasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen brukes kun til å lagre valget ditt.

Hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det hende at enkelte funksjoner på nettstedene våre ikke fungerer som de skal. En slik reservasjonskapsel kan av tekniske årsaker kun brukes av nettleseren som den ble lagret i.

Hvis du sletter informasjonskapsler eller bruker en annen nettleser eller enhet, må du reservere deg mot informasjonskapsler på nytt.

Innstillingen gjelder ikke for informasjonskapsler som lagres når du besøker andre nettsteder fra andre leverandører.

Du kan slette alle informasjonskapslene i nettleseren din. Se hjelpefunksjonen i nettleseren din for mer informasjon. Dette kan føre til at enkelte funksjoner ikke lenger blir tilgjengelige.

I tillegg kan du administrere og deaktivere bruk av tredjeparts informasjonskapsler på følgende nettsted:
http://www.youronlinechoices.com/nor/dine-valg.

Siden dette nettstedet ikke er vårt, har vi ikke ansvar for innhold og tilgjengelighet.

Helt nødvendige informasjonskapsler

Enkelte informasjonskapsler er nødvendige for at vi skal kunne levere våre nettbaserte tjenester på en trygg måte. Denne kategorien inkluderer for eksempel:

  • Informasjonskapsler som identifiserer eller autentiserer brukerne våre.
  • Informasjonskapsler som midlertidig lagrer informasjon fra brukeren (for eksempel innholdet i handlekurven eller et skjema).
  • Informasjonskapsler som lagrer enkelte brukerinnstillinger (for eksempel innstillinger for søk eller språk).
  • Informasjonskapsler som lagrer data for å sikre problemfri avspilling av film eller lyd.

Analytiske informasjonskapsler

Vi bruker analytiske informasjonskapsler for å registrere brukeratferden (for eksempel hvilke annonsebannere som brukere klikker på, hva brukere søker etter og så videre) til brukerne våre og for å kunne analysere den statistisk.

Informasjonskapsler for markedsføring

Vi bruker også informasjonskapsler i forbindelse med markedsføring.

Atferdsprofilene som lages ved hjelp av slike informasjonskapsler (for eksempel hvilke annonsebannere som brukere klikker på, hvilke undersider som brukere besøker og hva brukere søker etter) bruker vi til å vise deg annonser eller tilbud som er skreddersydd etter dine interesser («interessebasert markedsføring»).

Informasjonskapsler for konvertering

Våre partnere for konverteringssporing lagrer en informasjonskapsel på datamaskinen din («informasjonskapsel for konvertering») i tilfelle du kom til nettstedet vårt via en annonse fra den respektive partneren.

Slike informasjonskapsler har vanligvis en gyldighet på 30 dager.

Hvis du besøker enkelte av våre nettsteder og informasjonskapselen fortsatt er gyldig, kan vi og den respektive sporingspartneren se at en bruker har klikket på en annonse og blitt videresendt til nettstedet vårt.

Informasjon som samles ved hjelp av slike informasjonskapsler, brukes til å lage konverteringsstatistikk og for å finne det totale antall besøkere som klikket på den respektive annonsen og ble videresendt til et nettsted som har en sporingstagg for konverteringen.

Informasjonskapsler for sporing i forbindelse med sosiale plugins

Enkelte deler av våre nettbaserte tjenester bruker innhold og tjenester fra andre leverandører (for eksempel Facebook og Twitter). Disse leverandørene kan også bruke informasjonskapsler og aktive komponenter. Vi kan ikke påvirke hvordan disse leverandørene behandler personopplysninger.

Du finner mer informasjon om slike plugins under Sosiale plugins.